Oldal kiválasztása


Komplex vállalkozásfejlesztés az Omnespress Kft. kapacitás bővítése érdekében

Kedvezményezett neve, címe: Omnespress Korlátolt Felelősségű Társaság.
3200 Gyöngyös, Kenyérgyár út 9.
Projekt címe: Komplex vállalkozásfejlesztés az Omnespress Kft. kapacitás bővítése érdekében
Szerződött támogatás összege:                                139 225 958 Ft
A támogatás mértéke:                                                 70,00 %
A projekt tartalma:                                                      

Fejlesztésünk keretében a vállalkozás 43.22 - Víz-, gáz-, fűtés-, légkondicionáló-szerelés és 25.62 – Fémmegmunkálás tevékenységeihez kapcsolódó beruházás valósul meg a 3200 Gyöngyös, Kenyérgyár út 9. címen található székhelyen. Infrastruktúra fejlesztés keretében elektromos energiaellátás hálózat kiépítése, a földben lévő vezetékek cseréje, valamint az áramhálózatának fejlesztését tervezzük. Vízhálózat korszerűsítés során az ivóvíz és szennyvízhálózat cseréje, korszerűsítése történik meg. Új Őrző-védő rendszer kerül kiépítésre kamera rendszerrel kiegészítve. A telephelyen új útburkolat kialakítására kerül sor. Eszközbeszerzés keretében új, modern berendezések kerülnek megvásárlásra. Ezek segítségével a kivitelezéseink minősége, kapacitása és hatékonysága növelhető. Informatikai rendszerünk korszerűsítésre kerül új eszközök beszerzésével. Megújuló energia termelés keretében vákumcsöves napkollektor telepítésére kerül sor, amivel az egész telephely használati melegvíz igényét fedezhetjük. Képzés keretében 1 fő munkavállaló szakmai képzése valósul meg. A projekt keretében Üzleti felhő szolgáltatást veszünk igénybe. Stratégiai és üzleti tervezés valamint Szervezeti struktúra és tevékenységek/folyamatok optimalizálása tanácsadás keretében a vállalkozás működésének hatékonyságát kívánjuk javítani.

A projekt tényleges dátuma: 2023.10.15.
A projekt azonosító száma: GINOP-1.2.16-22-2023-01689Energetikai felújítás az Omnespress Kft-nél

Kedvezményezett neve, címe: Omnespress Korlátolt Felelősségű Társaság.
3200 Gyöngyös, Kenyérgyár út 9.
Projekt címe: Energetikai felújítás az Omnespress Kft-nél
Szerződött támogatás összege:                                28 037 976 Ft
A támogatás mértéke:                                                 54,99 %
A projekt tartalma:                                                      

Fejlesztésünk keretében a 3200 Gyöngyös, Kenyérgyár út 9. 3981/12/B címen található iroda és csarnok épület energetikai fejlesztése valósul meg. A korszerűtlen energetikai paraméterekkel rendelkező épület korszerűsítése vízszintes és függőleges felületek szendvicspanellel történő szigetelésével, nyílászáró cserével, korszerű fűtési/használati melegvíz rendszerrel és levegő-víz hőszivattyús rendszer beépítésével történik. A világítási rendszer elemei kiváltásra kerülnek LED technológiára. Az épület villamos energia ellátását napelemes rendszer biztosítja. A beruházás révén a vállalkozás jelentős költségmegtakarítást tud realizálni a környezetterhelés csökkentése mellett. A működési költségek alacsony szinten tartása a vállalkozás versenyképességét növeli.

A projekt tényleges dátuma: 2022.06.30.
A projekt azonosító száma: GINOP-4.1.4-19-2019-00137Komplex energetikai korszerűsítés az Omnespress Kft-nél

Kedvezményezett neve, címe: Omnespress Korlátolt Felelősségű Társaság.
3200 Gyöngyös, Kenyérgyár út 9.
Projekt címe: Komplex energetikai korszerűsítés az Omnespress Kft-nél
Szerződött támogatás összege:                                28 202 746 Ft
A támogatás mértéke:                                                 54,99 %
A projekt tartalma:                                                      

Fejlesztésünk keretében a 3200 Gyöngyös, Kenyérgyár út 9., címen található épületegyüttes komplex energetikai fejlesztése valósul meg. A korszerűtlen energetikai paraméterekkel rendelkező iroda és fűtött műhely energetikai korszerűsítése, vízszintes és függőleges szendvicspanel szigetelése, polisztirolhab lemez függőleges szigetelése, a nyílászárók cseréje, fűtési/használati melegvíz rendszer korszerűsítése, hőszivattyús rendszer kivitelezése és napelemes rendszer telepítése valósul meg.
A beruházás révén a vállalkozás jelentős költségmegtakarítást tud realizálni, a környezetszennyezés csökkentése mellett. A működési költségek csökkenése a vállalkozás versenyképességét is növeli.

A projekt tényleges dátuma: 2022.09.30.
A projekt azonosító száma: GINOP-4.1.4-19-2020-03058


Projekt címe: Az Omnespress Kft. termelékenységének növelése az új körülményekhez alkalmazkodva
Kedvezményezett neve, címe: Omnespress Korlátolt Felelősségű Társaság
3200 Gyöngyös, Kenyérgyár út 9.

Szerződött támogatás összege:                                22 374 479 Ft
A támogatás mértéke:                                                 70,00 %
A projekt tartalma:

A projekt megvalósításával a víz-,gáz-, fűtés-, légkondicionáló szerelés és fémmegmunkálás tevékenységeink fejlesztése kapcsán eszközbeszerzést valósítottunk meg. Beszerzésre került 1db elektromos csuklós teleszkópos emelő, 1db elektromos ollós önjáró személyemelő, 1db gázüzemű targonca, 1db minikotró, 1 db laptop, 1db színes tintasugaras nyomtató és 1db irodai multifunkciós berendezés.
Az új eszközök az épületgépészeti feladatok elvégzéséhez szükségesek gépészeti szerelések során, továbbá kisebb fém alkatrészek készítéséhez. A beüzemelt gépek meglévő gépállományunknál korszerűbb technológiát képviselnek. Továbbá kapacitásnövekedést is eredményeznek. A beszerzett eszközökkel hatékonyságunkat, termelékenységünket tudtuk növelni, amely révén újabb megbízást tudnánk vállalni, kapacitásunkat tudjuk növelni. Mindez hozzájárul a vállalkozásunk versenyképességének növeléséhez, munkavállalói létszámának megtartásához.
A projekt tényleges befejezési dátuma:             2021.12.31.
A projekt azonosító száma: GINOP-1.2.8-20-2020-00422

A projekt címe: Komplex infokommunikációs fejlesztés az Omnespress Kft.-nél

A szerződött támogatás összege: 8 644 560 Ft

A támogatás mértéke (%-ban): 40%

A projekt tartalmának bemutatása: Pályázatunk keretében az iWise hibrid megoldású integrált vállalatirányítási rendszert szereztük be, mellyel cégünk belső működésének fejlesztése valósult meg. Fontosnak tartottuk egy olyan rendszer bevezetését, amelyet saját igényinkre, társaságunk egyedi tevékenységeire szabva tudunk kialakítani, hogy célzottan segíthesse dolgozóink mindennapi munkáját.
A fejlesztésünk fő célja az volt, hogy vállalkozásunk munkafolyamatait leegyszerűsítsük, ugyanakkor átláthatóbbá és hatékonyabbá is tegyük, mely elengedhetetlen feltétele a versenyképességünk és folyamatos fejlődésünk biztosításának. Az egyes tevékenységeink áttekinthető rendszerben való megjelenítése és kezelése segítséget nyújt üzleti döntéseink meghozatalában, az innovatív üzleti megoldások alkalmazásában.
A fejlesztéssel az iWise rendszer 9 db moduljának bevezetését valósítottuk meg, melyek az alábbi funkcionális területekre fókuszálnak:

A felhőalapú szolgáltatások esetén:

  • Vállalati CRM, értékesítési terület funkcionális specifikáció
  • Humán erőforrás menedzsment és bérszámfejtés funkcionális specifikáció
  • Táv- és csoportmunka támogatás funkcionális specifikáció
  • Kontrolling és döntéstámogatás funkcionális specifikáció
  • Szolgáltatásmenedzsment terület funkcionális specifikáció

Az iWise Cloud22 CRM modul a partnerekkel való kapcsolattartást, árajánlatok egyszerű elkészítését, vevői rendelések kezelését, értékesítési folyamat támogatását biztosítja. Az iWise Cloud22 Munkaügy modul (HR) fő feladata a cég munkavállalóival kapcsolatos HR adminisztrációs feladatok időigényének csökkentése, az adatok egységes rendszerben való kezelése, a könnyebb átláthatóság biztosítása. Az iWise Cloud22 Táv- és csoportmunka modul a vállalaton belüli hatékony információáramlást és a hibakezelés optimalizálását támogatja. Az iWise Cloud22 Kontrolling modul elkészíti a vállalat gazdasági helyzetének elemzéséhez szükséges mutatókat, segít a rendelkezésre álló vagy megszerezhető erőforrások hatékony és eredményes felhasználásában, naprakész információkat biztosít.
Az iWise Cloud22 Szolgáltatásmenedzsment modul segítségével megvalósítható a vállalat szolgáltatásainak menedzselése, mely által lehetővé válik a szolgáltatási stratégia alkalmazása, a szolgáltatás tervezése és a szolgáltatásátadás.

A helyben telepített saját szoftver esetén:

  • Elektronikus iratkezelési rendszer funkcionális specifikáció
  • Beszerzési, logisztikai terület funkcionális specifikáció
  • Tudásmenedzsment specializált rendszer funkcionális specifikáció
  • Adott funkcionális célterülethez kapcsolódó mobil technikát használó rendszer funkcionális specifikáció

Az iWise Iratkezelés modul a működés során keletkező bizonylatok, dokumentumok, szerződések egységes, átlátható rendszerben való nyilvántartását teszi lehetővé. Az iWise Logisztika modul segít az komplex logisztikai folyamatot alkotó részfeladatok pontos megtervezésében majd egy folyamattá való integrálásában, a költséghatékonyság figyelembevételével. A vállalati tudásbázis bővíthető az iWise Tudásmenedzsment modul használatával, ahol egységes rendszerben kezelhetők a különböző közérdekű dokumentumok, segéd- és oktatási anyagok, munka- és tűzvédelemmel kapcsolatos információk. Az iWise mobil ERP applikáció Android operációs rendszerre lehetővé teszi a Felhasználók részére, hogy bármikor, bárhonnan könnyedén hozzáférjenek az iWise rendszerhez.

A rendszer kiépítése a kivitelező feladata, melyet szolgáltatások keretében vettünk igénybe, mely tartalmazza a modulokhoz kapcsolódó adatmigrációt, azok testreszabását és a rendszerhez kapcsolódó oktatást.

Projektünk megvalósítása során eleget teszünk az előírt tájékoztatási kötelezettségeknek (a honlapunkon a projekthez kapcsolódó tájékoztató megjelenítése és „C” típusú tábla készítése) is.

A projekt befejezési dátuma: 2022.04.29.
Projekt azonosító száma: GINOP-3.2.2-8-2-4-16-2017-00747


Kedvezményezett neve: Omnespress Korlátolt Felelősségű Társaság;

3200 Gyöngyös, Páter Kiss Szaléz utca 22. 2. em. 5

A projekt címe: "Gyakornok foglalkoztatása az Omnespress Kft-nél"

A szerződött támogatás összege: 3 404 604 Ft

A támogatás mértéke (%-ban): 100,00 %

A projekt tartalma:

Az Omneszpress Kft. fő tevékenysége a 4322 TEÁOR kódú Víz-, gáz-, fűtés-, légkondicionáló-szerelés. A vállalkozás 2012. évben alakult, azóta az árbevétele és a foglalkoztatottak létszáma növekvő tendenciát mutat. A pályázat keretében 1 fő gyakornok foglalkoztatását vállaltuk. A gyakornok a Kft-nél Szállítási, raktározási, logisztikai munkatárs munkakörben került foglalkoztatásra. Az őt segítő vállalati gyakornoki kapcsolattartó feladatokat a vállalkozás munkatársa látta el. A gyakornok a vállalkozás működéséből adódó raktározási, logisztikai megismerésével szerzett szakmai tapasztalatot, megismerte és segítette szállítási, logisztikai és raktározási munkát. Feladatához tartozott még a megrendelőinkkel és ügyfelekkel való telefonos kapcsolattartás. A gyakornokot a projekt keretében 6 hónap támogatott és a 3 hónap kötelező tovább foglalkoztatás időszakára alkalmazzuk. A projekt keretében a gyakornokok munkájához elengedhetetlen eszközök is beszerzésre kerülnek. A beszerzett eszközök 1 db számítógép, 1 db monitor, 1 db mobiltelefon készülék, irodai bútorok.

A projekt befejezési dátuma: 2020.05.25.

A projekt azonosító száma: GINOP-5.2.4-19-2020-00171


Kedvezményezett neve: Omnespress Korlátolt Felelősségű Társaság;

3200 Gyöngyös, Páter Kiss Szaléz utca 22. 2. em. 5

A projekt címe: „OMNESPress Kft. CNC marógép és CNC síkágyas eszterga beruházásának támogatása”

A szerződött támogatás összege: 9,44 Millió Forint

A támogatás mértéke (%-ban): 50 %

A projekt tartalmának bemutatása:

Az új megrendelések révén növekszik az árbevétel.
Optimalizálhatóvá válnak az egyedi alkatrészgyártásának folyamatai.
Tovább növelhető a profit a szervezeten belül, további hatékonyságnövekedés realizálódik a berendezés működtetése révén.

A projekt befejezésének dátuma: 2019.12.20.

A projekt azonosító száma: GINOP-2.1.8-17-2018-03421

Kedvezményezett neve: Omnespress Korlátolt Felelősségű Társaság;

3200 Gyöngyös, Páter Kiss Szaléz utca 22. 2. em. 5

A projekt címe: "Megújuló energia használatával megvalósuló épületenergetikai fejlesztések támogatása”

A szerződött támogatás összege: 16 571 000 Ft

A támogatás mértéke (%-ban): 50 %

A projekt tartalmának bemutatása:

A projekt keretében a Omnespress Kft saját tulajdonú üzemcsarnokának energetikai fejlesztése fog megvalósulni. Az ingatlan a valóságban a 3200 Gyöngyös, Kenyérgyár u. 9.sz. alatt található, fűtött alapterülete 349,7 m2. Az .épület energetikai szempontból jelenleg, JJ besorolással rendelkezik, vagyis energetikai szempontból korszerűtlen. A külső szigetelés hiányos, a nyílászárók és fűtési rendszer korszerűsítésre szorul.

A fejlesztés célja a jelenleg korszerűtlen energetikai paraméterekkel rendelkező iroda és raktár energetikai korszerűsítése, pótlólagos külső falazat szigetelése, nyílászáró csere, és megújuló energia felhasználása. A beruházás révén a vállalkozás jelentős költségmegtakarítást tud realizálni, a környezetszennyezés csökkentése mellett.

A projekt befejezési dátuma: 2019.03.20

A projekt azonosító száma: GINOP-4.1.2-18-2018-00025